Vanhan kyläkoulun idylli tuo juhlaasi oikean tunnelman

Juhlapaikka, Virrat

Vuokraamme juhlatiloiksi Äijäinnevan vanhan kyläkoulun tiloja

Kun juhlapaikka on kiikarissa ja sen pitäisi löytyä alueelta Äijänneva, Virrat, ota yhteyttä meihin. Tarjoamme käyttöösi entisen kyläkoulun, jonka tunnelmallisissa tiloissa järjestät juhlan kuin juhlan.

Vanhassa koulurakennuksessamme on vietetty ikimuistoisia juhlia. On juhlittu merkkipäiväänsä viettävää, perhetapahtumia ja hilpeitä pikkujouluja, niin ikään on muisteltu poismennyttä läheistä muistotilaisuuden merkeissä. Metsästysseuran juhlia ja virkistyspäiviäkin on järjestetty koulullamme. Millainen sinun juhlasi on? Ole meihin yhteydessä ja tiedustele sopivaa tilaa.

Tarjoamme juhlapaikaksi:

  • Isommat tilat 80 - 90 henkilölle.
  • Luokkatilat pienemmille ryhmille, 20 - 30 henkilölle.
  • Pöydät ja tuolit.
  • Keittiön.

Tuothan itse omat pöytäliinat, astiat ja muut tarjoiluvälineet sekä koristeet. Keittiössä voit tehdä halutessasi ruokavalmisteluja. Näin saat juuri sellaisen juhlan kuin haluat.

Kerro meille juhlastasi

Niin katsotaan yhdessä sille sopiva juhlapaikka. Kätevintä tilaa on tiedustella sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella, johon voit kirjoittaa tilaa koskevat toiveet ja kysymykset. Olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista. Koulurakennuksemme sijaitsee Äijännevan kylässä, Virtain keskustasta n. 20 km pohjoiseen. Yhteystiedot löydät täältä.

Valitettavasti tiloihimme ei ole esteetöntä kulkua, vaan kulku käy portaiden kautta. Huomioithan tämän saapuessasi.